Dragnea, condamnat. Tăriceanu, mesaj-fulger

Descriere foto:

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, a transmis un comunicat de presă în care şi-a exprimat punctul de vedere după sentinţa de joi în dosarul ”Bombonica".

Conform documentului, Tăriceanu anunţă că a "luat act de decizia Înaltei Curții de Casație și Justiție în dosarul „DGASPC Teleorman”.

"Trebuie spus faptul că este o decizie în primă instanță, ceea ce înseamnă că Liviu Dragnea se bucură în continuare de prezumția de nevinovăție, valabilă până în momentul unei decizii definitive a instanței.

Indiferent de sentința definitivă, vreau să subliniez importanța continuării dezbaterii și adoptării reformelor necesare pentru stoparea abuzurilor și a încălcării drepturilor și libertăților cetățenilor. 

În același timp, vreau să îi asigur pe sutele de mii de români care au manifestat în Piața Victoriei, în ziua de 9 iunie, împotriva abuzurilor și pe milioanele de români care au votat în 2016 pentru un stat de drept, nu pentru „statul drepți”, că ALDE și PSD vor continua să promoveze acele reforme necesare pentru asigurarea reformării justiției și stoparea influenței nocive a statului paralel." este mesajul liderului ALDE şi preşedinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22