Dragnea bagă spaima în noua conducere a PSD: Fără oportunişti

Dragnea: Oficialităţile de la Ierusalim s-au simţit profund jignite
Dragnea: Oficialităţile de la Ierusalim s-au simţit profund jignite

În chiar prima şedinţă a conducerii PSD, Liviu dragnea a lansat un avertisment pentru cei care consideră funcţiile oportunităţi de imagine.

Noua conducere a Partidului Social Democrat, validată la Congresul din 10 martie, s-a reunit luni în primul Birou Permanent Naţional, în prezenţa preşedintelui Liviu Dragnea, a preşedintelui executiv Viorica Dăncilă şi a secretarului general al PSD, Marian Neacşu.

Liderul social-democraţilor i-a îndemnat pe colegii săi să nu le înşele încrederea celor care i-au desemnat la congres, dar a avut şi un avertisment pentru cei care consideră că funcţiile obţinute sunt o oportunitate de imagine în dauna PSD.

'Eu vă felicit pe toţi pentru această încredere, vă doresc succes. Eu am rămas acelaşi, în mine veţi găsi un sprijin în toate situaţiile dificile, dar tot de la mine veţi primi şi nemulţumirile care nu vor fi neapărat numai ale mele, poate, eventual, ale colegilor noştri. De asemenea, vă sugerez să comunicaţi mult mai aplicat şi atunci când comunicaţi să spuneţi lucruri şi să nu mai avem situaţii în partid când colegi din conducere considerau că poziţiile pe care le-au ocupat în urma unor alegeri, a unor numiri au însemnat de fapt nişte oportunităţi pentru proiecte personale de imagine în dauna partidului', a afirmat preşedintele PSD.

Citiţi documentele adoptate la congres!

El i-a îndemnat pe cei din conducerea PSD să citească atent documentele adoptate la congres. 'Vreau să vă rog să citiţi cu atenţie încă o dată documentele pe care le-am aprobat la congres, proiectele pe care ni le-am asumat şi care au avut susţinerea unanimă a delegaţilor congresului. Fiecare dintre dvs va avea o implicare foarte bine definită, foarte clară în gestionarea şi realizarea acestor proiecte, care nu sunt proiecte pentru PSD, sunt proiecte pentru România. Vreau de asemenea să înţelegeţi că această responsabilitate pe care aţi primit-o având în spate încrederea colegilor dvs atât în întregul congresului cât şi la nivel de regiune înseamnă că delegaţii de la congres, colegii noştri, v-au trimis la muncă pentru că au încredere în dvs', a arătat Liviu Dragnea.

[citeste si]

Liderul social-democraţilor a avut un mesaj şi pentru vicepreşedinţii regionali: 'Pentru vicepreşedinţii regionali, toţi trebuie să înţelegeţi că membrii de partid în acele regiuni aşteaptă de la dvs sprijin, implicare mai mare nu numai pentru judeţele din care faceţi parte, aşteaptă de la dvs să nu aveţi altă atitudine decât atitudine de colegi, să ne ajutaţi şi pe cei care suntem în Parlament, şi pe cei care sunt în Guvern, ca în judeţele din regiunea fiecăruia dintre dvs ceea ce adoptăm în Parlament, ceea ce aprobă Guvernul să fie comunicat pentru opinia publică din fiecare judeţ. Trebuie să înţelegeţi că nu este o bătălie foarte simplă, este o bătălie între comunicarea corectă pe care vrem şi trebuie să o facem noi şi barajul de comunicare care va fi ridicat mereu de către adversarii noştri'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel