Două surori, răpite de un bărbat din Oraviţa, dintre care una a fost ucisă

arestat
arestat

Caz incredibil la Oravița. Un bărbat de 35 de ani este acuzat de răpirea a două surori  în vârstă de 14 şi 17 ani pe care le-a dus pe un câmp și le-a agresat. Fata de 14 ani a fost ucisă cu lovituri de cuţit, iar sora ei a fost rănită grav şi se află la spitalul din Reşiţa.

Un bărbat de 35 de ani din Oraviţa, judeţul Caraş Severin, este acuzat de răpirea a două adolescente, dintre care una a fost ucisă cu lovituri de cuțit. Cele două tinere au fost date dispărute, duminică seara.

 Bărbatul ar fi avut o relaţie cu sora mai mare a celor două fete, au declarat reprezentanţii Poliţiei Caraş Severin.

 El a fost oprit de poliţişti în timp ce se deplasa pe o şosea, cu un moped. Asupra lui a fost găsit un cuţit cu urme de sânge pe el. După ce a fost audiat toată noaptea de poliţişti, bărbatul a recunoscut crima, conducându-i pe anchetatori pe câmpul unde se afla corpul fetei ucise.

 Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin, cele două surori au fost date dispărute duminică seară, de către mama lor. Cele două fete au fost căutate apoi de poliţişti de frontieră şi jandarmi, fiind identificat un bărbat de 35 de ani care mergea pe un scuter şi care le-a spus oamenilor legii că este în căutarea unei persoane. Poliţiştii au observat că bărbatul avea la el un cuţit pe care erau pete de sânge. De asemenea, el avea o tăietură la mână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel