Două curse aeriene spre Constanţa, deviate către Bucureşti şi Tulcea din cauza ceţii

avion-ceata
avion-ceata

Două curse aeriene care trebuia să aterizeze, duminică dimineaţă, pe Aeroportul Internaţional "Mihail Kogălniceanu" din judeţul Constanţa au fost deviate către Tulcea şi Bucureşti din cauza ceţii.

otrivit reprezetanţilor aeroportului constănţean, cursa Carpatair, care plecase de la Istanbul şi urma să ajungă la Constanţa duminică la ora 08.00 a fost deviată şi a aterizat pe aeroportul din Tulcea. Avionul are 49 de pasageri la bord, care urmează să aştepte îmbunătăţirea condiţiilor meteoroligice şi apoi să ajungă la Constanţa cu aceeaşi aeronavă.

De asemenea, un avion al companiei Ryanair, care venea de la Pisa şi care trebuia să aterizeze în jurul orei 09.50 la Constanţa, a fost redirecţionat către Aeroportul "Aurel Vlaicu" din Bucureşti. La bordul avionului se află 133 de pasageri, urmând ca modalitatea de deplasare a acestora către Constanţa să se hotărască după aterizarea aeronavei la Bucureşti.

Reprezenanţii Aeroportului Internaţional "Mihail Kogălniceanu" au mai spus că acestea sunt singurele curse care urmau să aterizeze, duminică, la Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel