Dosarul răpirii jurnaliștilor, redeschis! Traian Băsescu, urmărit penal

Judecătoria Sectorului 5 a decis redeschiderea dosarului răpirii jurnaliștilor. Traian Băsescu poate fi urmărit penal în acest dosar.

În dosarul răpirii jurnaliștilor: admite în parte cererea parchetului. Confirmă redeschiderea urmăririi penale față de Traian Băsescu pentru art 248 cod penal și art 253 indice 1 cod penal. Constată rămasă fără obiect cererea de redeschidere a urmăririi față de Vasile Blaga, anunță Antena 3.

Fostul şef de stat a fost acuzat de Corneliu Vadim Tudor că şi-ar fi însuşit o parte din banii destinaţi răscumpărării ziariştilor.

Instanţa a amânat să dea un verdict pe 7 octombrie, atunci când Traian Băsescu a fost la Judecătoria Sectorului 5 pentru a da declaraţii.

"Mă aştept să se deschida dosarul şi să ne lamurim", a spus el.

"În orice caz, după părerea mea, solicitarea de deschidere a acestui dosar este o palmă pentru România. Când se aduce în spaţiul public ca un şef de stat, în colaborare cu un general american, au putut să fure bani, iar autorităţile fac un spectacol din acest lucru, nu prinde bine României", a declarat Băsescu în data de 7 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel