"Dorel" a lovit din nou și a lăsat jumătate de oraș fără apă timp de două zile

Dorel
Dorel

Celebrul personal Dorel pare să aibă urmași peste tot în România. Unul dintre aceștia a lăsat fără apă timp de două zile jumătate din orașul Constanța. Un membru dintr-o echipă de muncitori care lucra la fundaţia unei benzinării a spart cu excavatorul conducta magistrală a Regiei de Apă. Până la remedierea problemei, ar putea trece chiar şi două zile, informează

Sute de case, blocuri şi cea mai mare fabrică de pâine din Dobrogea au rămas fără apă la robinet. În schimb, localnicii din zonă s-au trezit cu apă în curte.

Conducerea Regiei de Apă spune că muncitorii nu aveau autorizaţie pentru lucrare și fuseseră avertizaţi de mai multe ori că în zonă sunt ţevi. "Nu au avut un aviz de execuţie de la Raja Constanţa, doar un aviz de principiu, prin care li se atrăgea atenţia că în zonă sunt conducte. Am făcut un proces verbal prin care le-am adus la cunoştinţă că trebuiesc întrerupte de urgenţă aceste lucrări", a declarat directorul general adjunct RAJA Constanţa, Presură Aurel.

"Nu putem spune cu exactitate cât va dura remedierea situaţiei", a adăugat şi directorul general RAJA, Felix Stroe.

Pagubele se ridică la peste 6 miliarde de lei vechi, iar Regia de Apă este hotărâtă să recupereze banii în instanţă, astfel că îi va da în judecată atât pe proprietarul terenului, cât şi pe constructor. Muncitorii vor fi acuzaţi de distrugere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel