Dolj: Un poliţist băut a lovit mortal un biciclist, a fugit de la locul accidentului şi a demisionat

ambulanta
ambulanta

Un poliţist din comuna doljeană Bistreţ este cercetat pentru ucidere din culpă după ce a lovit mortal cu maşina un biciclist, apoi a fugit de la locul accidentului, el dându-şi demisia din Poliţie câteva ore mai târziu, după ce s-a stabilit că se urcase băut la volan.

Accidentul a avut loc duminică seară, în jurul orei 22.00, pe DN 55 A Bechet-Calafat, unde un agent de poliţie din comuna Bistreţ care se întorcea de la părinţii săi din oraşul Dăbuleni a lovit în plin un biciclist, bărbatul murind pe loc, transmite Mediafax.

Poliţistul a fugit de la locul accidentului, ieşind cu maşina pe un drum lăturalnic, însă trupul neînsufleţit al biciclistului a fost observat de câţiva localnici, care au anunţat accidentul la 112.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că vinovat de producerea accidentului se face agentul de poliţie de la Bistreţ, care se urcase la volan băut.

"Consumase alcool, rezultatul fiind 0,92 în etilotest. I s-au recoltat probe biologice şi urmează a se stabili alcoolemia în urma probelor de laborator. Este un eveniment regretabil, care nu face cinste calităţii de poliţist", a declarat adjunctul comandantului Poliţiei Judeţene Dolj, comisar-şef Nicuşor Badea.

Potrivit acestuia, în urma accidentului poliţistului i s-a solicitat şi şi-a depus demisia, încetând raporturile de muncă cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dolj.

Agentul de poliţie este cercetat pentru ucidere din culpă, fugă de la locul accidentului şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel