Doliu în lumea fotbalului. Un fost jucător al Milanului s-a SINUCIS la doar 20 de ani. Vezi ce a scris în scrisoarea de ADIO - Foto

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un fotbalist în vârstă de doar 20 de ani și-a pus capăt zilelor.

Seid Visin, fost jucător la grupele de juniori ale lui AC Milan și Benevento, s-a sinucis la vârsta de 20 de ani, scrie realitateasportivă.ro. Trupul neînsuflețit al fotbalistului a fost găsit în propriul apartament, iar fostul său club, AC Milan, a postat imediat un mesaj prin care își exprimă regretul.

Tânărul jucător a lăsat și o scrisoare înainte să se sinucidă, în care a încercat să le explice apropiaților, dar și psihoterapeutului, de ce a ales să recurgă la acest gest extrem. El ar fi decis să își încheie socotelile cu viața din cauza rasismului.

Ce a scris în scrisoarea de adio

“Nu sunt un imigrant. Am fost adoptat când eram copil. Îmi aduc aminte că toată lumea mă iubea. Oriunde mă aflam, oriunde mergeam, lumea mă trata cu bucurie, respect și curiozitate. Acum, pare că totul este invers. Am reușit să-mi găsesc un loc de muncă, dar a trebuit să-l părăsesc pentru că mulți oameni, în special cei bătrâni, refuzau să fie serviți de către mine. De parcă nu mă simțeam îndeajuns de prost, mă considerau pe mine responsabil de faptul că mulți tineri italieni nu au un job.

Ceva s-a schimbat în interiorul meu. Era ca și cum îmi era rușine că sunt negru sau voi fi considerat pe nedrept imigrant. De parcă trebuia să le demonstrez oamenilor care nu mă cunoșteau că sunt ca ei, un italian alb. Am făcut și eu glume proaste despre persoanele de culoare și imigranți pentru a evidenția că eu nu sunt unul dintre ei. Dar era vorba de frică. Frica de ura pe care o văd în ochii oamenilor față de imigranți.

Nu vreau să cerșesc milă sau durere, ci doar să îmi reamintesc că suferința prin care am trecut este doar o picătură dintr-un ocean față de cei care preferă să moară decât să trăiască o viață de iad, plină de suferință.”, se arată în scrisoarea lăsată de fostul fotbalist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel