Distracție la Snagov: Prima ediție a Festivalului Zile și Nopți Albe

harta Festivalului
harta Festivalului

Pe parcursul a trei zile și două nopți, Snagovul îmbracă straie de sărbătoare. În perioda 6 - 8 septembrie, Primăria Snagov împreună cu Fundația pentru Democrație, Cultură și Libertate organizează prima ediție a Festivalului Zile și Nopți Albe la Snagov, o manifestare care se dorește să devină o tradiție.

În condițiile în care în acest an se împlinesc 80 de ani de când Primarul General al Capitalei Dem Dobrescu, în anul 1933, anunța înscrierea Snagovului în circuitul turistic al Bucureștiului, acest proiect își propune să relanseze zona localității, mai ales că majoritatea companiilor din Snagov au ca domeniu de activitate tocmai agrementul.

Timp de trei zile și două nopți, pentru orice persoană, indiferent de vârstă, au fost pregătite evenimente distractive.

Astfel, prima zi a festivalului, vineri, 6 septembrie 2013, este dedicată bunicilor și nepoților, dar și motocicliștilor. Sâmbătă și duminică, 7-8 septembrie, sunt dedicate publicului larg.

Programul include manifestări sportive atât pe lacul Snagov - Regata Old Boys and Girls a fostelor glorii ale canotajului românesc - dar și concursuri între echipaje formate ad hoc. Pe stadionul Comunei Snagov se vor organiza un meci „old boys” – membri ai naționalei de fotbal a României contra echipelor comunelor partenere și meciuri ale echipelor de tineret. Nu vor lipsi concursuri de pescuit, un concurs de gătit pentru primari din diferite localități, concursuri pentru bicicliști, cărora le vor fi asigurate spații de campare, dar și golf, echitație pentru copii, manifestări sportive organizate ad-hoc vor, precum și un târg de produse tradiționale alimentare și nealimentare și un târg de carte.

Pe de altă parte, în fiecare dimineață, în intervalul orar 7:00 – 8:30, la „conferințele Desculț prin iarbă”, oameni din diverse medii vor vorbi despre domenii de mare interes. Serile sunt dedicate concertelor hard rock vineri noapte și un concert cu artiști de toate genurile sâmbătă, toate secondate de foc de artificii și joc de laser.

Citește aici programul preliminar al Festivalului Zile și Nopți Albe

Festivalul se va încheia cu o defilarea ambarcațiunilor pe lacul Snagov, la care vor participa sș riveranii cu ambarcațiunile lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel