Disney va realiza următoarele filme "Star Wars". "Episode 7", în 2015

starwars
starwars

Cel de-al șaptelea film din seria "Star Wars/Războiul stelelor" va apărea pe micile ecrane în 2015 și va fi realizat de The Walt Disney Co., care a preluat  Lucasfilm Ltd, de la preşedintele şi fondatorul său, George Lucas, pentru suma de 4.05 miliarde de dolari.

The Walt Disney Co. a anunţat achiziţia marţi, iar în contract sunt incluse şi companiile ndustrial Light & Magic şi Skywalker Sound, precum şi drepturile pentru "Indiana Jones".

Disney nu numai că va realiza cel de-al şaptelea film din seria "Star Wars", "Episode 7", ce va apărea pe marile ecrane în 2015, dar promite că vor urma "la fiecare doi ani" și episoadele VIII și IX ale celebrului film.

Kathleen Kennedy, în prezent co-preşedinte al Lucasfilm, va deveni preşedintele diviziei. George Lucas va fi consultant pentru creaţie la noile filme "Star Wars", se susține într-un comunicat de presă.

"În ultimii 35 de ani, una dintre plăcerile mele cele mai mari a fost să văd cum Star Wars a fost transmis de la o generație la alta. Este timpul să ofer Star Wars unei noi generaţii de producători de filme. Întotdeauna am crezut că Star Wars ar putea trăi dincolo de mine, și am crezut că a fost important să se creeze de tranziție în cursul vieții mele",  a declarat George Lucas.

Lucasfilm va deveni astfel o marcă Disney, alături de altele, precum Pixar, Marvel, ESPN şi ABC, cumpărate de-a lungul anilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel