Directorul SRI, George Maior, audiat la Comisia parlamentară de control a activităţii SRI

SRI - GEORGE MAIOR
SRI - GEORGE MAIOR

Directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior, este audiat, marţi după-amiază, de membrii comisiei comune Permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI.

Înainte de intrarea la audieri, directorul SRI a declarat că este o întâlnire normală având în vedere că SRI este singurul serviciu care are contact permanent cu Comisia de control pe problemele curente ce ţin de palierul securităţii naţionale, informează Agerpres.

Întrebat dacă în cadrul audierii va prezenta informări cu privire la cazurile de corupţie aflate în vizorul DNA, în această perioadă, Maior a răspuns că în măsura în care corupţia este apreciată ca o problemă de securitate naţională, „evident că SRI poate informa“.

Cât priveşte posibila informare a SRI către comisie pe cazul fostului secretar general al MAI, Laurenţiu Mironescu reţinut de procurorii DNA într-un caz de trafic de influenţă, George Maior a precizat: „Nu dăm informări pe cazuri concrete“. Audierea şefului SRI continuă în cadrul Comisiei de control a activităţii Serviciului Român de Informaţii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel