Dinu Gheorghe va fi noul manager general al Stelei. Vezi de ce nu mai merge la Rapid

Dinu Gheorghe va fi noul manager al Stelei, anunţă clubul din Ghencea. Deşi ieri era dat ca sigur la Rapid, unde Răzvan Lucescu îl dorea, iar George Copos îi propusese să revină, Steaua a intrat pe fir şi a reuşit să-l convingă să se răzgîndească.

"Noi ne-am înţeles în absolut toate privinţele cu domnul Dinu Gheorghe, din păcate chiar nu ştiu ce s-a întîmplat aseară. Înseamnă că dînsul are o problemă. Noi îl aşteptăm încă", a spus Copos.

Dinu Gheorghe a anunţat aseară, la DigiSport, că nu se mai întoarce în Giuleşti, deşi sîmbătă comeback-ul era ca şi rezolvat: ”M-au deranjat nişte lucruri care s-au întîmplat duminică la Rapid!”.

Surse autorizate susţin că ”Vamă” ar fi fost deranjat de faptul că mai mulţi jucători s-au declarat împotriva sa, iar unii dintre ei chiar i-ar fi ”vîndut” lui Şumudică mai multe secrete de la echipă, inclusiv formula de start şi sistemul de joc pe care le pregătise Răzvan pentru meciul cu FC Braşov, meci pe care giuleştenii l-au pierdut cu 1-0.

"S-au întîmplat nişte lucruri la Rapid, nu la echipă, în conducere, care m-au făcut să mă răzgîndesc. 99% nu mai vin la Rapid. Îi voi spune de ce lui George Copos. Din 50-50 cît era, acum mai e doar 1%", a declarat Dinu Gheorghe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel