Dinel Staicu şi-a schimbat numele în Dinel Nuţu

[] []

06 apr 2011 / 13:54
Salveaza PDF Comentarii
dinel staicu
dinel staicu

Omul de afaceri craiovean Dinel Staicu, recent condamnat definitiv la şapte ani de închisoare pentru fraudarea Băncii Internaţionale a Religiilor (BIR), se numeşte acum Dinel Nuţu, după ce, în luna ianuarie a acestui an, şi-a schimbat numele, preluându-l pe cel al soţiei.

Decizia de schimbare a numelui din Staicu în Nuţu apare în partea a treia a numărului 10 din 2011 al Monitorului Oficial al României, inform. "Staicu Dinel, cu domiciliul în Craiova, aleea Mamaia numărul 2, judeţul Dolj, născut la data de 9 august 1956 în comuna Leu, judeţul Dolj, fiul lui Ştefan şi Ştefana Staicu, solicită schimbarea numelui său de familie din Staicu în acela de Nuţu, spre a se numi Nuţu Dinel", se arată în ediţia Monitorului Oficial citată. Soţia lui se numeşte Nuţu Lenuţa.

Staicu a fost condamnat definitiv la şapte ani de închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu, în dosarul privind falimentarea Băncii Internaţionale a Religiilor. El a fost dat în urmărire naţională, marţi, în urma condamnării pronunţate luni de Curtea de Apel Bucureşti (CAB).


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28