Dinel Staicu, ar putea fi eliberat pe cauțiune

dinel staicu
dinel staicu

Dinel Nuţu, fost Staicu, ar putea fi eliberat pe cauțiune, după ce magistrații Judecătoriei Sectorului 2 au admis cererea acestuia.  Dinel Nuţu, fost Staicu, este judecat de magistraţii Judecătoriei Sectorului 2, alături de alte persoane, pentru prejudicierea Transgaz Mediaş. În acest dosar, instanţa a emis pe 13 aprilie 2011 un mandat de arestare pentru 30 de zile, în lipsă.

 Dinel Nuţu, condamnat definitiv la 7 ani de închisoare într-un alt dosar, a fost adus în ţară pe 28 aprilie, după ce a fost prins în Urgaria şi a fost predat de poliţiştii ungari omologilor români în Vama Borş, din judeţul Bihor.

 Pe numele lui Dinel Nuţu, fost Staicu, Judecătoria Sectorului 4 emisese, în luna aprilie 2011, un mandat european de arestare, acesta fiind condamnat la 7 ani de închisoare cu executare în dosarul falimentării BIR.

 Dinel Staicu şi-a schimbat cartea de identitate de două ori în 2011, în februarie şi în aprilie, iar ultima dată şi numele, astfel că acum îl cheamă Nuţu Dinel.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au pronunţat la 4 aprilie decizia definitivă în dosarul privind falimentarea Băncii Internaţionale a Religiilor şi a hotărât că omul de afaceri Dinel Staicu va executa şapte ani de închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel