Dinamo Bucureşti a câştigat un nou titlu de campioană a României - VIDEO

CS Dinamo Bucureşti a cucerit titlul de campioană a României la handbal masculin, miercuri, după ce a surclasat-o pe AHC Dobrogea Sud Constanţa cu scorul de 33-19 (21-10), în Sala Dinamo, în al doilea meci al finalei Ligii Naţionale.

Dinamo se impusese şi în primul meci al finalei, cu 33-26, la Constanţa. Finala s-a jucat după sistemul cel mai bun din trei partide. Dinamo şi-a trecut în palmares al 16-lea său titlu de campioană la masculin şi al patrulea consecutiv. În meciul al doilea, echipa antrenată de Constantin Ştefan nu i-a lăsat nicio speranţă adversarei, având 11 goluri avans de la pauză.

Tunisianul Amine Bannour, cu 10 goluri, a fost cel mai bun de la Dinamo. Au mai marcat Kamel Alouini 6, Hugo Descat 6, Vitali Komogorov 3, Răzvan Gavriloaia 3, Andras Szasz 2, Ante Kuduz 1, Mihai Dima 1, Florin Acatrinei 1. Pentru constănţeni au înscris Nikola Crnoglavac 4, Dejan Malinovic 3, Vencel Csog 2, Janko Kevic 2, Sabin Ignat 2, Alexandru Andrei 2, Irakli Cikovani 1, Dalibor Cutura 1, Ionuţ Nistor 1, Zoran Nikolic 1.

VIDEO Dinamo campioană la handbal

Medaliile de bronz au fost cucerite de Potaissa Turda, care a învins-o pe CSM Bucureşti cu scorul de 32-23 (17-11), miercuri, pe teren propriu, după ce câştigase şi primul meci al finalei mici, cu 29-24 (18-12), la Bucureşti. Marius Szoke (10 goluri), Roland Thalmaier (6) au fost cei mai buni de la turdeni în meciul al doilea, iar de la tigri s-au remarcat Ionuţ Ramba şi Adrian Rotaru, cu câte 4 goluri.

Citește și:

FCSB doreşte modificarea ROAF. Răspunsul UEFA

Speranțe pentru Răzvan Marin. Mirel Rădoi: "Nu avem nicio decizie oficială"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel