Dificultăţi în trafic, pe A1 şi pe DN1, din cauza ceţii

Poliţiştii din cadrul Centrului Infotrafic avertizează că traficul rutier este îngreunat, luni dimineaţă, din cauza ceţii pe mai multe drumuri din sudul ţării. Există ceaţă cu vizibilitate sub 100 de metri pe DN 1, în zona Otopeni, de la Potigrafu până la Nistoreşti, şi din Ploieşti până la Câmpina.

De asemenea, pe DN 1A, de la kilometrul 103, din localitatea Măgurele, până la kilometrul 120, în Izvoarele, ceaţa reduce vizibilitatea tot sub 100 de metri. Aceeaşi vizibilitate există şi pe DN 1B, între Ploieşti şi Mizil.

Şi pe autostrada Bucureşti - Piteşti ceaţa reduce vizibilitatea, pe alocuri, sub 80 de metri.

În judeţul Argeş, pe DN 7 Piteşti - Găeşti - Titu - Bucureşti, în localităţile Călineşti şi Leordeni, vizibilitatea este, pe alocuri, sub 50 de metri. Aceeaşi vizibilitate există şi pe DN 65 Piteşti - Slatina, în localităţile Lunca Corbului şi Albota. Pe acelaşi drum, dar în judeţul Olt, între localităţile Slatina şi Coloneşti, vizibilitatea este sub 100 de metri.

Poliţiştii le recomandă şoferilor o conduită preventivă pe toată durata deplasării şi viteză redusă, asigurarea temeinică înaintea efectuării depăşirilor şi mărirea distanţei de siguranţă dintre vehicule.

Potrivit Centrului Infotrafic, în cazul rămânerii în pană, triunghiurile de presemnalizare trebuie aşezate la o distanţă mult mai mare, iar conducătorii de autovehicule cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone trebuie să poarte echipament de protecţie - avertizare fluorescent-reflectorizant atunci când execută intervenţii la vehiculul care se află pe partea carosabilă a drumului public.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel