Dieta detox de 7 zile. Wasim Nazer, specialist nutriționist: Poți slăbi între 5 și 7 kilograme în doar o săptămână

Wasim
Wasim

După sărbători, cu toții căutăm soluții de slăbit rapid pentru că mesele copioase din timpul sărbătorilor, dar și sedentarismul, și-a lăsat amprente puternice asupra corpului fiecăruia dintre noi.

Specialiștii nutriționiști explică faptul că cea mai eficientă metodă de a „arde” surplusul este o combinație între sport și nutriție, cu o atenție deosebită asupra nutriției. În plus, nu-s deloc de lepădat terapiile de remodelare corporală atât de mult utilizate cu rezultate mai mult decât notabile.

„Nutriție, tratamente de remodelare corporală și sport, aceasta este ecuația pe care o recomand pacienților mei atunci când vine vorba despre slăbitul rapid. Fiecare dintre aceste trei soluții vine cu plusurile sale și, împreună, reușesc să creeze un mediu propice instalării stării de bine din toate punctele de vedere.”, explică Wasim Nazer, specialist nutriționist.

Sănătatea este cel mai de preț lucru de care trebuie să avem grijă pe parcursul întregii vieți, iar după festinul culinar de sărbători, integritatea ei poate fi pusă în pericol. Acesta este și motivul pentru care nutriționistul Wasim Nazer ne recomandă să începem rapid un program de detox, un regim de 7 zile, care ne va ajuta să topim tot ce am acumulat.

„Măcar o dată pe an este indicat să ții o asemenea dietă, pentru că pur și simplu te vei simți mult mai bine. În plus, poți slăbi între 5 și 7 kilograme în doar o săptămână, dacă urmezi cu strictețe această dietă detox. În cele ce urmează îți voi prezenta un schelet general al acestui plan detox, însă cu siguranță va funcționa mult mai bine dacă îl vom adapta nevoilor tare”, explică nutriționistul Wasim Nazer.



Meniul din dietă detox de 7 zile


Pentru micul dejun recomandat este să consumi fructe de goji, suc natural de fructe, rodie sau pomelo.


La masa de prânz supa de legume, supa cremă de spanac sau o porție paste integrale cu sos de roși proaspăt, alături de o salată de crudități, măsline sau mâncare de praz cu măsline.


La cină o porție de spanac cu un albuș de ou fiert, o porție de ciuperci sote sau doi ardei copți.


Gustarea este, de asemenea extrem de importantă, iar aici recomandat este să alegi fie morcovi cruzi, nuci sau migdale crude sau o limonadă cu o linguriță de miere


Trebuie să te hidratezi foarte bine în fiecare zi, să consumi cel puțin doi litri de apă plată și să elimini cafeaua și alcoolul din dieta ta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel