Diana Dumitrescu, mare debut cinematografic, alături de soț

Diana Dumitrescu se pregătește cu emoție pentri marele său debut cinematografic din 19 octombrie, când va fi lansat filmul ”Minte-mă frumos”, dar nu singură ci alături de soțul său, Ducu Ion, care semnează genericul comediei romantice în calitate de producător.

După ce a fost admirată în scurtmetrajul ”În film la Nașu’”, Diana Dumitrescu a mai făcut un pas uriaș pentru cariera sa cinematografică, ea fiind cea care o interpretează pe Dana, eroina principală din filmul ”Minte-mă frumos”.

,,Deja avem experiența lucrului împreună. Cred că de această dată singura diferență a fost că am avut mai puțin timp să ne alintăm, din cauza programului de filmare foarte încărcat. Când ajungeam acasă, el mă întreba cum mi s-a părut ziua respectivă și trăgeam concluzii dacă a fost o zi fructuoasă sau a fost o zi mai proastă. Minte-mă frumos este un proiect tare drag mie și sunt extrem de fericită că am ocazia să fac acest mare pas alături de Ducu.”, a declarat Diana Dumitrescu despre experiența filmărilor alături de soțul său.

Dana, o tânără cofetară extrem de senzuală, sucește capetele bărbaților oriunde apare. Forțată de prietena ei, Oana (Antoaneta Zaharia), care se rușinează cu kilogramele în plus, să meargă la întâlnirea cu Toni (Andi Vasluianu), bărbatul de care s-a îndrăgostit pe internet, Dana (Diana Dumitrescu) nu-și imaginează că își va găsi jumătatea.

Produs de Ducu Ion și regizat de Iura Luncașu, după un scenariu de Adrian Lustig ”Minte-mă frumos” îi reunește în rolurile principale pe actorii Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian și Antoaneta Zaharia.

Comedia romantică, producție MediaPro Pictures, poate fi urmărită din 19 octombrie: în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Glendale Cotroceni, Lotus (Oradea), Cortina (Oradea), Odeon Cineplex (Oradea), Grand Mall (Satu-Mare), Cinema ,,Eugen Ionescu” (Slatina), Cityplex (Constanța si Brașov), Patria (Craiova), Premiera (Ploiești), Arta (Târgu-Mureș), precum și în rețeaua Cinema City.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel