Dezvăluiri şocante în cazul crimei de la Craiova: fostul poliţist n-ar fi fost tatăl Ruxandrei

gruia
gruia

Fostul poliţist din Craiova, care şi-a omorât soţia a făcut o dezvăluire şoc în biletul de adio: Ruxandra nu ar fi fost fiica sa.

Ruxandra, tânăra împuşcată de fostul poliţist Nelu Gruia pe 13 aprilie, a aflat luni că a rămas orfană. Potrivit Adevărul, motivul crimei invocat de fostul poliţist în biletul de adio a fost faptul că soţia lui i-ar fi mărturisit că Ruxandra nu era fiica lui, iar acest lucru l-ar fi determinat pe Gruia să îşi împuşte soţia şi fiica.

Ruxandra Gruia a părăsit luni secţia de Terapie Intensivă, unde a fost internată în ziua de 13 aprilie după ce a fost împuşcată de tatăl său. Dacă iniţial atât cadrele medicale, cât şi rudele i-au ascuns fetei adevărul despre crima din familia sa, luni un membru al familiei i-a povestit totul fetei. Imediat, tânăra a fost consultată şi de un psiholog, căruia i-ar fi povestit că, de câţiva ani, familia sa trăia un adevărat coşmar. Potrivit tinerei, citate de Adevărul, mama şi tatăl ei se certau zilnic. Fata a mai spus că Nelu Gruia era un bărbat sever care încerca să îşi domine familia.

Tot Adevărul scrie că fostul poliţist ar fi scris în biletul de adio că soţia lui i-a făcut o mărturisire şocantă cu doar câteva zile înainte de tragedie, şi anume că Ruxandra nu era fiica lui. Acest lucru l-ar fi determinat pe Gruia să îşi împuşte soţia şi fiica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel