“Design is pure lust” la Romexpo. Ce teme vor fi abordate

securedownload
securedownload

Al doilea semestru de târguri și expoziții la ROMEXPO debutează la începutul acestei toamne cu un prim eveniment - BIFE-SIM - Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii - care se va desfășura în perioada 17-21 septembrie, primele două zile fiind dedicate designului românesc.

Între 17 și 18 septembrie 2013, la ROMEXPO, la Sala Iorga, Pavilionul C6, se va desfășura cea de-a doua ediție a conferinței naționale dedicate designului - “Design is pure lust” -  în cadrul căreia prezentările vor fi susținute între orele 11.30 și 18.00.

Evenimentul va oferi o imagine completă asupra designului de produs și interior din România, prin intermediul personalităților ce vor susține prezentări, inclusiv Șerban Țigănaș, președintele Ordinului Arhitecților din România, Marius Marcu Lapădat, Decan al Facultății de Arhitectură de Interior din cadrul Universității de Arhitectură Ion Mincu din București sau Mariana Nicolae, redactor-șef adjunct al revistei Casa Lux.

Temele Conferinței

Abordând teme precum “De la design la arhitectură și înapoi”, “Lemnul versus materiale noi în producția de mobilier a secolului 21” sau “Reciclarea deșeurilor: reutilizare, reinterpretare, refuncționalizare”, evenimentul își propune să prezinte publicului larg noi idei și creații din domeniu, totodată fiind și un prilej de discuții și schimb de idei între specialiști, ajutând la diversificarea și creșterea acestui domeniu.

Intrarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile.

BIFE-SIM este cu adevărat un spectacol de forme și idei, în care designerii și producătorii de mobilă își vor surprinde privitorii cu idei ingenioase, funcționale, ce respectă tendințele în mobilă prezentate la nivel mondial, dar și cea mai potrivită ocazie în care specialiștii în prelucrarea lemnului și clienții pot interacționa în vederea identificării a noi soluții salvatoare pentru orice tip de spațiu. Aici este locul în care vechiul se îmbină fluent cu noul, tradiționalul cu modernul, un spectacol fără precedent de forme și idei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel