Descinderi la serviciul înmatriculări şi permise Pipera: e căutată o reţea de hoţi de maşini de lux

jandarmii descind in pipera
jandarmii descind in pipera

Mai multe descinderi au loc la serviciul înmatriculări şi permis din Pipera şi la alte 43 de adrese. O reţea de hoţi de maşini de lux a fost urmărită şase ani. Aceasta închiria maşinile din Spania şi Italia, şi, cu ajutorul unor angajaţi de la Înmatriculări şi RAR, le înregistrau în România. Printre suspecţi se află şi doi poliţişti şi un jandarm.

Ofiţerii DGA şi jandarmii, coordonaţi de procurorii Parchetului Capitalei, desfăşoară, miercuri dimineaţa, 44 de percheziţii, inclusiv la Serviciul Înmatriculări şi Permise Auto Bucureşti, fiind vizată o reţea de hoţi de maşini de lux, care înmatricula vehiculele furate cu ajutorul funcţionarilor. Se pare că între suspecţi se află şi doi poliţişti şi un jandarm, informează Realitatea.

DGA şi Parchetul Capitalei i-au urmărit pe membrii reţelei timp de şase luni. 36 de persoane sunt acuzate că furau maşini de lux şi le înmatriculau cu acte false. Anchetatorii suspectează că reţeaua de hoţi de maşini de lux închiria autovehiculele din Spania şi Italia, le aducea în România, apoi, cu ajutorul unor angajaţi de la Înmatriculări şi RAR, le înregistrau în România.

Percheziţiile se desfăşoară atât în Bucureşti, cât şi în Ilfov, Constanţa, Giurgiu şi Suceava, urmând să fie puse în executare 50 de mandate de aducere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel