Deputatul Mihai Niţă: Declaraţia 600 "nu se va mai aplica"

mihai nita
mihai nita

Deputatul Mihai Niţă a declarat că ALDE nu este de acord cu Declaraţia 600.

Preşedintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Slatina, că ALDE nu este de acord cu Declaraţia 600.

Întrebat ce se va întâmpla cu Formularul 600, Niţă a răspuns că în opinia sa nu mai este cazul unei discuţii pe această temă, deoarece formularul în cauză 'nu se va mai aplica deocamdată'.

'Cred că nu e cazul să mai discutăm atâta cât timp cât Declaraţia 600 nu se va mai aplica deocamdată. (...) Oricum, vreau să vă informez că ALDE nu este de acord cu Declaraţia 600', a spus deputatul.

[citeste si]

Termenul de depunere pentru Declaraţia 600 privind obligaţiile referitoare la contribuţiile sociale se va amâna până la 1 martie 2018 în scopul evitării riscului neconformării, potrivit unui proiect de ordonanţă de urgenţă.

Formularul care vizează obligaţiile referitoare la contribuţiile sociale, respectiv contribuţia de asigurări sociale şi contribuţia de asigurări sociale de sănătate trebuie depus de persoanele fizice care au obţinut venituri extra-salariale cumulate de minim 22.800 lei în 2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel