Deputat PNL: Băsescu, conducător politic bun. PMP a făcut o trădare

Deputatul PNL Mircea Toader a declarat, vineri, că Traian Băsescu este un politician abis în stare să revitalizeze un partid micuț. Cu toate acestea, liberalul consideră PMP o inițiativă moartă. 

"Traian Băsescu este un politician abil, când intră într-un partid mai micuţ are şanse să-l revitalizeze, dar după mine este o iniţiativă moartă, pentru că totuşi PMP-ul este o fracţiune din Partidul Democrat, cu Băsescu împreună. Şi Băsescu a spus: 'La revedere PD, rămân cu Elena Udrea'. Ca să fim cinstiţi, nu există un lider politic de nivelul lui Traian Băsescu. Traian Băsescu a fost pentru mine un conducător politic bun, dar deciziile pe care le-a luat sunt deciziile lui personale. PMP a făcut o trădare rupându-se din PDL şi eu, trădările, nu le agreez", a afirmat Toader.

[citeste si]

Deputatul a precizat că nu a fost contactat să plece din PNL: "Pe mine nu m-a contactat nimeni de la niciun partid politic să mă duc la ei. M-au sunat nu ştiu câţi să mă întrebe: Domnule, am auzit că te duci la PMP. Eu am spus-o, inclusiv când a plecat Băsescu şi a spus la revedere PD, că am intrat în PD, din acesta plec. E adevărat că s-a desfiinţat, dar este într-un alt partid. Când s-o desfiinţa PNL-ul ăsta mare, plec, dar n-apucaţi s-o vedeţi, pentru că mă las de politică până atunci. Deci nu mă duc nicăieri, indiferent cât de bine cotat sau puţin cotat sunt". 

Fostul preşedintele Traian Băsescu a anunţat, vineri, că s-a înscris în PMP. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel