Deportivo. Selecționerul Contra, sfat pentru Florin Andone

Adrian Mutu, managerul sportiv de la FRF, susține că selecționerul Cosmin Contra l-a băgat de mai multe ori în ședință pe Florin Andone (24 de ani) pentru că acesta nu reușește să marcheze la echipa națională.

"Au început problemele pentru Florin de când a venit Seedorf la echipă. Când a venit la Deportivo, Florin a avut meciuri bune, un sezon bun. Eu îmi aduc aminte că am discutat şi ultima dată când a venit el la echipa naţională despre o posibilă plecare a lui la alt club, pentru a juca mai mult. Nu cred că e din cauza accidentării, pentru că a avut timp să-şi revină.

Eu cred că opţiunea lui Seedorf e alta, în momentul de faţă. Sper să-şi revină, sper că atunci când Florin are şansa de a intra pe teren să marcheze, pentru că va fi bine pentru el, în primul rând, şi pentru noi, că-l avem la echipa naţională. Şi sperăm să-l avem în formă buna", a declarat Adi Mutu la Telekom Sport, potrivit GSP.

[citeste si]

"Briliantul" a vorbit despre problemele pe care le-a descoperit la atacantul lui Deportivo la Coruna: "Eu cred că Andone are o problemă pe care o are şi la echipa naţională şi, de multe ori, Cosmin i-a spus. E faptul că fuge mult pe margine, e mult prea mobil. El are o viteză de reacţie şi o viteză foarte, foarte bună, e foarte puternic, e un pachet de muşchi şi e foarte puternic ca vârf.

E gen aşa un pic cum era Răducioiu, dar parcă avea viteză mai mare Florin atunci. E o problemă pentru el că, dacă ar sta vârf împins şi ar pleca numai în adâncime, în spatele liniei defensive, probabil atunci ar putea juca şi cu Lucas, care şi el e mobil".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel