Deportivo. Florin Andone, moment greu. Antrenorul Seedorf: Din aces motiv nu joacă

Florin Andone (25 de ani) are un sezon dezamăgitor la Deportivo La Coruna, echipă ce ocupă primul loc retrogradabil, 18, în La Liga.

Internaţionalul român a pierdut primul "11" al echipei antrenate de Clarence Seedorf, iar tehnicianul olandez de 42 de ani a vorbit despre motivul pentru care atacantul botoșănean a început să lustruiască banca de rezerve.

Florin Andone nu parcurge cea mai bună perioadă a carierei şi a ajuns rezervă la Deportivo La Coruna. Internaţionalul român a bifat doar 11 minute în ultimele trei meciuri ale echipei antrenate de Clarence Seedorf, iar în partida de sâmbătă, cu Athletic Bilbao, scor 3-2, a râmas în întregime pe bancă.

"Andone nu joacă, pentru că mă gândesc la alţi jucători. Este rândul altora. Nu Andone trebuie să joace, ci Deportivo", a declarat Clarence Seedorf, pentru Radio Coruna, potrivit Digi Sport.

"Până la urmă sunt decizii pe care antrenorul le ia. S-a vorbit despre asta. Mister vrea ce e mai bun pentru echipă şi a crezut că era mai bine ca eu să fiu schimbat. E clar că sunt multe ocazii în care un fotbalist greşeşte, inclusiv eu, dar am discutat despre tot. Sper că nu voi mai avea o astfel de reacţie pentru că arată lipsă de respect pentru antrenor şi coechipieri, însă a fost ceva la cald. M-am gândit apoi, după ce m-am calmat, şi am discutat ce aveam de discutat. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar eu am dat patru bare în ultimele trei meciuri de pe teren propriu", declara Andone, după meciul în care a fost cel mai bun om al meciului: a contribuit la singurul gol al echipei sale și a mai avut o bară.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel