Florin Andone, pus pe lista de transferuri de Deportivo

Florin Andone a fost pus pe lista de transferuri de Deportivo, echipă care pregătește o reconstrucție totală.

Deportivo ocupă locul 19 în La Liga și-și face planurile pentru La Liga 2. Pentru că cel mai probabil va retrograda, în sezonul 2018-2019, Deportivo La Coruna va trebui să renunțe la starurile echipei, în frunte cu Florin Andone. El Gol Digital din Spania notează deja că „Indiferent de ce se va întâmpla în acest final de sezon, Deportivo își vinde vedetele în vară".

Deportivo încă ar putea încasa bani frumoși pe Andone în perioada de transferuri din vară. Deși Andone nu a mai avut evoluții remarcabile comparabile cu cele din sezonul precedent, rămâne unul dintre cei mai bine cotați jucători ai echipei spaniole. În prezent, acesta valorează 4 milioane de euro conform Transfermarkt, iar vara trecută Deportivo a refuzat o ofertă de 15 milioane pentru român, cerând achitarea clauzei de 30 de milioane de euro.

Deportivo se desparte și de Seedorf

Printre starurile puse pe lista neagră se numără și fundașul central Sidnei și fundașul dreapta Juanfran Moreno. De asemenea, pe lista plecărilor se înscrie și antrenorul Clarence Seedorf, un antrenor scump pentru liga secundă.

Deportivo nu a mai câștigat niciun meci din 9 decembrie și e la 7 puncte în spatele ultimului loc de salvare. Andone a înscris de 7 ori în acest sezon, în toate competițiile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel