FRF, înlocuitor pentru Mutu. Contra a făcut public numele

Cosmin Contra
Cosmin Contra

Cosmin Contra, selecționerul naționalei României, s-a hotărât asuprea persoanei pe care o vrea alături de el în staff, în locul lui Adrian Mutu, noul antrenor al celor de la FC Voluntari și fost manager sportiv al FRF.

Într-o intervenție telefonică, la Digi Sport, Contra a spus că s-a gândit ca în locul lui Mutu să lucreze cu Mirel Rădoi (37 de ani), cel care îndeplinește aceeași funcție, dar la naționala U 21.

"Da, m-am gândit, vreau să vorbesc cu Mirel Rădoi, pentru că el a venit pe același post la naționala de tineret și poate va accepta. Eu, înainte de a fi aceste alegeri la FRF, fără să știu de ce va urma, i-am propus lui Cristi Chivu să vină alături de mine și să lucrăm împreună, numai că el m-a refuzat politicos. A fost primul meu gând. Voiam să vină și el alături de mine, cum a venit și Lobonț, ca să facem o echipă foarte bună și să facem treabă la națională.

Cristi m-a refuzat, dar are în continuare oferta deschisă, am nevoie de el în orice moment, pentru că el mă poate ajuta din orice punct de vedere. Mai ales acum că și-a luat carnetul de antrenor, îl aștept oricând alături de mine, să facă parte din staff-ul meu sau în orice altă funcție vrea el.

Este o idee cu Rădoi, așadar, vreau să vorbesc și cu el să vedem ce spune, cum vede el viitorul și proiectul naționalei", a spus Contra, la Digi Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel