Demis Roussos nu mai vine în România. Vezi de ce

demis-roussos
demis-roussos

Celebrul artist de origine greacă Demis Roussos şi-a anulat concertele pe care ar fi trebuit să le susţină în luna aprilie în Timişoara, Iaşi, Sibiu şi Braşov. Potrivit unui comunicat Project Events, turneul a fost anulat "din cauza unor probleme de ordin medical" şi pentru a proteja sănătatea artistului.

"Foarte mulţi fani au cumpărat bilete pentru aceste concerte. Au existat fani din Germania, Italia şi chiar Brazilia care au achiziţionat bilete. Ne pare rău dacă sunt dezamăgiţi. Ne cerem scuze faţă de ei şi le mulţumim pentru înţelegere", afirmă organizatorii în comunicatul citat.

Toţi cei care au cumpărat bilete pentru concertele de la Timişoara, Iaşi, Sibiu sau Braşov îşi pot recupera banii în perioada 23 martie - 1 mai, de la casa de bilete de unde au fost cumpărate.

Cei care şi-au cumpărat bilete trebuie să se prezinte, cu biletul intact, la casa de bilete de unde îşi vor recupera suma reprezentând preţul biletului, fără alte comisioane sau servicii. Pentru alte detalii organizatorii pun la dispoziţie numerele de telefon: 0735 869 831 / 0735 869 829.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel