Delegaţia FMI continuă discuţiile cu oficialii de la Bucureşti

jeffrey_franks
jeffrey_franks

Delegaţia Fondului Monetar Internaţional, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale continuă, luni, la Bucureşti, discuţiile din cadrul celei de-a patra misiuni de evaluare a Acordului Stand-by de tip preventiv cu România.

Şeful Misiunii pentru România, Jeffrey Franks, a declarat că programul delegaţiei este 'complex cu multe modificări în ceea ce priveşte întâlnirile' şi nu poate spune cu exactitate care va fi calendarul discuţiilor din săptămâna care începe.

Săptămâna trecută, delegaţia condusă de Jeffrey Franks s-a înâlnit cu preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Sorin Blejnar, cu care a discutat despre situaţia încasărilor bugetare. De asemenea, Franks a avut şi o întâlnire cu ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu.

Pe agenda discuţiilor cu conducerea Ministerului Finanţelor Publice figurează execuţia bugetară pe anul 2011, revizuirea prognozei de creştere economică pe 2011, de la 1,5% - nivelul pe care a fost fundamentat bugetul, la 2-2,5%, precum şi revizuirea în scădere a prognozei de creştere economică pentru 2012, de la nivelul de 1,8%, din cauza înrăutăţirii contextului extern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel