De ce trebuie să înmoi carnea în lapte. Secretul marilor bucătari

Ana Vasilescu / 07 ian 2020 / 20:24 Salveaza PDF Comentarii
Friptură
Friptură

Vă prezentăm câteva trucuri care vă vor fi de folos atunci când veţi găti carnea. Marii bucătari le folosesc. 

Pentru ca friptura să fie mai fragedă şi mai gustoasă, trebui doar să înmuiaţi carnea în lapte. Faceţi acest lucru cu câteva ore înainte de a începe să o gătiţi.

Carnea poate fi macerată şi în sucuri de fructe (de mere sau de lămâie), în oţet de mere sau chiar în bere. Trebuie să ştiţi că aceste sucuri pot modifica gustul cărnii.

Citeşte şi Cum să faci cel mai bun orez cu lapte. Acesta este secretul

 

De asemenea, puneţi sare pe carne la sfârşti, chiar înainte de servire. În acest fel, friptura îşi păstrează mai bine sucul propriu, iar bucata de carne va fi mult mai fragedă.

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24