De ce să nu pui cartofii tăiați în apa care fierbe. Cea mai mare greșeală

Ema Apostu / 04 oct 2019 / 13:46 Salveaza PDF Comentarii

De ce să nu pui cartofii tăiați în apa care fierbe. Cea mai mare greșeală. Există o greșeală pe care multe gospodine o fac, atunci când vine vorba de fierberea cartofilor.

Dacă arunci cartofii tăiaţi cubuleţe în apa care fierbe, rişti ca ei să fiarbă la suprafaţă şi să rămână cruzi în interior. Cel mai bine este să-i pui la fiert în apă rece. Apoi, fierbe-i la foc mic, astfel încât să fiarbă uniform.

De asemenea,  Așadar, dacă vreți ca orezul să rămână întreg şi alb, adăugați în apa de fiert o felie de lămâie.

Dacă vrei ca piureul de cartofi să iasă mai pufos, adaugă o linguriţă de oţet.

Vezi și: Tocaniță de cartofi cu carne de porc. Rețetă tradițional românească

De ce să pui o felie de lămâie în apa în care fierbi orezul. Trucul bucătarilor din marile restaurante


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24