De ce să pui o felie de lămâie în apa în care fierbi orezul. Trucul bucătarilor din marile restaurante

Ema Apostu / 04 oct 2019 / 08:39 Salveaza PDF Comentarii

De ce să pui o felie de lămâie în apa în care fierbi orezul. Trucul bucătarilor din marile restaurante. O felie de lămâie pusă în apa în care fierbi orezul te va ajuta mai mult decât ai fi bănuit.

Orezul conține foarte mult amidon, motiv pentru care acesta poate face foarte multă spumă atunci când îl gătiţi. Spălați-l înainte de a-l găti.  De asemenea, dacă vreți ca orezul să nu iasă moale, adăugaţi un vârf de linguriţă de sare la 180 de grame de orez.

Dacă acasă, de multe ori, orezul nu vă iese iese exact așa cum v-ați dori, la restaurant acest preparat este gătit ca la carte. Bucătarii folosesc tot felul de trucuri. Și noi vă prezentă un mic secret. Așadar, dacă vreți ca orezul să rămână întreg şi alb, adăugați în apa de fiert o felie de lămâie.

Vezi și: De ce să presari făină în tigaie, înainte de a prăji ouăle. Secretul folosit de bucătarii experimentați

Câte cești de cafea putem bea pe zi. Ce scrie în cărțile de medicină. Nu te-ai fi așteptat!


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26