De ce să presari făină în tigaie, înainte de a prăji ouăle. Secretul folosit de bucătarii experimentați

Ema Apostu / 03 oct 2019 / 09:21 Salveaza PDF Comentarii

De ce să presari făină în tigaie, înainte de a prăji ouăle. Secretul folosit de bucătarii experimentați. Făina presărată în tigaie, înainte de a prăji ouăle, te va ajuta mai mult decât ai fi bănuit.

De asemenea, poți sparge ouăle într-o tigaie ca şi cum ai vrea să le prăjeşti, numai că în loc de ulei, pune nişte apă. Ca rezultat vei obţine ouăle perfecte cu gălbenuş lichid. 

Pentru a prăji bucăţile de carne ţine-le deasupra tigăii cu ulei, timp de cinci secunde, folosind un cleşte de bucătărie. În acest fel vei preveni lipirea mâncării şi deteriorarea vaselor de bucătărie.

Presară puțină făină în tigaie înainte de a prăji ouăle sau alte alimente care se lipesc și nu vei mai avea această problemă.

Vrei şniţele cât mai crocante? Pune în făina prin care le tăvăleşti o linguriţă de praf de copt. Prăjeşte-le în ulei bine încins ca să fie mai puţin grase. Aşa vor absorbi o cantitate minimă de ulei.

Vezi și: De ce să pui o felie de lămâie în apa în care fierbi orezul. Trucul bucătarilor din marile restaurante


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28