De ce nu a votat UDMR Legea bugetului de stat pe 2013

Iuliu Winkler
Iuliu Winkler

UDMR a votat împotriva bugetului de stat pe acest an din „motive transilvane”, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, europarlamentarul Iuliu Winkler (UDMR). El a susținut că cele mai slab finanţate judeţe sunt cele din Transilvania.

Iuliu Winkler a afirmat că i se pare „regretabil” faptul că nu a existat o dezbatere reală pe marginea bugetului, scrie Mediafax.

„Pe zgomotul de fond creat dintr-o dată, s-a adoptat bugetul. Nu am mai avut nicio dezbatere şi nu a mai existat o preocupare publică faţă de conţinutul Legii bugetului de stat pe 2013”, a spus deputatul european al UDMR.

Potrivit lui Iuliu Winkler, Uniunea a decis să voteze împotriva bugetului, întrucât „cele mai slab finanţate proiecte şi judeţe” sunt cele din Transilvania.

„UDMR nu a votat Legea bugetului de stat pe 2013 din motive transilvane. O să avem probleme cu întreţinerea drumurilor judeţene, pentru care s-a primit aceeaşi sumă de bani ca şi anul trecut, avem o finanţare insuficientă pentru proiectele autostrăzilor”, a afirmat deputatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel