De ce au nevoie bărbații zodiacului pentru o relație fericită

Foto Pexels
Foto Pexels

De ce anume au nevoie bărbații zodiacului pentru a fi fericiți în relație?

Nu uita că acestea sunt niște caracteristici generale și că sunt pur și simplu distractive și făcute pe baza unor trăsături ale zodiei (poziției Soarelui în astrogramă). O persoană nu poate fi judecată doar după zodie, ci fiecare are un model unic al hărții sale natale. 

Berbec / Ascendent în Berbec

Berbecul are mereu nevoie ca partenera sa să vină cu idei noi. Când ai un Berbec lângă tine ai nevoie să faci lucruri surprinzătoare. Orice bărbat Berbec nu vrea să se plictisească. Ei apreciază foarte mult în relație ca femeia să facă și ea lucruri. Este și foarte sensibil, chiar dacă nu pare.

Taur / Ascendent în Taur

Bărbatul Taur are nevoie de timpul său pentru a face treaba, nu îl pune să facă mai multe lucruri în același timp. Este foarte posesiv și vrea să facă toate lucrurile alături de tine. Nu apreciază surprizele

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Chiar dacă ți se pare superficial și nu prea știi unde să îl încadrezi, unde să îl integrezi, el poate fi și foarte serios. Trece foarte ușor de la o stare la alta. Nu vrea să se plictisească, are nevoie să îl stimulezi mereu intelectual și să îi pui întrebări. 

Rac / Ascendent în Rac

La un bărbat Rac iubirea trece prin stomac. Gătește-i sau lasă-l pe el să gătească. Nu suportă conflictul, nu îi plac nici chestiile vulgare, nici prea multă independență a femeilor. El are nevoie de „o mămică”.

Leu / Ascendent în Leu

Îi observi de pe stradă pe bărbații Leu. Lumea e a lor, sunt foarte mândri. E foarte narcisist, își aranjează părul, stă mai mult în oglindă. Trebuie mereu să îl lauzi. Când va simți că e iubit, te va trata ca pe o prințesă. Nu îl cicăli.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Avem senzația că bărbații Fecioară nu ne iubesc, dar ei fac gesturi. Ei fac lucruri practice, deoarece sunt foarte calculați. Ei par reci, dar, de fapt, au foarte multe frici. Un bărbat Fecioară muncește cot la cot cu tine, găsește soluții. Acesta este modul lui de a te iubi.

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel