DE CE a cerut prinţul Charles localnicilor din Delniţa să-i trimită o coasă în Marea Britanie

print
print

Aflat miercuri într-o vizită privată în satul harghitean Delniţa, prinţul Charles le-a cerut localnicilor să îl înveţe să cosească, solicitându-le apoi să îi trimită coasa în Marea Britanie.  În timpul vizitei la Delniţa, prinţul Charles s-a oprit la locuinţa unei femei din Marea Britanie, Barbara Knowls, care s-a stabilit în satul harghitean şi care face parte dintr-o asociaţie microregională ce şi-a propus să sprijine autoritatea locală în dezvoltarea unei fabrici de lactate şi protecţia mediului.

Prinţul Charles a luat prânzul la locuinţa Barbarei Knowls, unde a gustat doar caşcaval, deşi i-au fost pregătite mai multe produse tradiţionale: slănină, kaizer, chifteluţe, cârnaţi afumaţi şi ouă fierte.

El a gustat şi pălinca făcută de localnici, după care a cerut să fie învăţat să cosească.  Prinţului Charles i s-a oferit o coasă, iar localnicii l-au învăţat să cosească în curtea casei Barbarei Knowls.

Persoanele aflate la faţa locului spun că prinţul Charles a fost încântat de ceea ce a văzut, iar la final a cerut să îi fie trimisă coasa în Marea Britanie.

De la Delniţa, unde a petrecut aproximativ două ore vizitând biserica Sfântul Ioan din localitate şi mergând pe un câmp unde se desfăşoară un proiect legat de studiul unor broaşte rare, albastre, prinţul Charles a plecat spre Valea Zălanului, relatează Mediafax.

Prinţul Charles, aflat într-o vizită privată în Transilvania, a avut, marţi seară, o întâlnire neoficială de o oră şi jumătate, la reşedinţa sa din Valea Zălanului, cu autorităţile locale din judeţul Covasna, fiind interesat de tradiţiile şi produsele locale, precum şi de satele secuieşti autentice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel