Superior Taste Award 2011 pentru Dulceața de cireșe negre ”Topoloveana” fără zahăr adăugat

topoloveni
topoloveni

În  urma unei ceremonii, Institutul Internaţional pentru Gust şi Calitate din  Bruxelles a conferit, joi,  distincția Superior Taste Award pentru prima dată Dulceţii de cireșe negre Topoloveana fără zahăr adăugat și pentru al doilea an consecutiv Magiunului de prune Topoloveni.

Cele două produse sunt singurele de pe piață care dețin această distincție și care se bucură de recunoașterea internațională a calităților lor gastronomice.

Dintre cele șase produse românești premiate, două sunt din categoria ”alimente” (”FOOD”) și aparțin companiei SONIMPEX SERV COM (Magiunul de prune Topoloveni și Dulceața de cireșe negre ”Topoloveana” fără zahăr adăugat), iar celelalte patru reprezintă piața băuturilor (”DRINK”). ”Iată că pe lângă înregistrarea recentă la nivel european ca marcă , obținerea premiului ITQI în al doilea an consecutiv de către Magiunul de Topoloveni dovedește fără echivoc faptul că acest produs tradițional românesc se află în topul gustului și calității mondiale, nu doar europene! Juriul ITQI a testat și gustat în acest an 906 produse din toate colțurile lumii și a decis că Magiunul de prune și Dulceața de cireșe negre Topoloveana fără zahăr adăugat își păstrează gustul și aromele specifice în condiții normale, fără conservanți, și merită să facă parte din galeria superior taste.

Cele două recente distincții vor fi prezentate  în cadrul unui eveniment organizat cu ocazia Zilei Copilului, în data de 1 Iunie ora 11.30, la Complexul de Servicii Sociale Sf. Maria (Str. Trompetului, nr. 117, Sector 5, București). Compania SONIMPEX SERV COM îi va răsfăța pe copiii din acest centru cu dulciuri sănătoase – preparate de cofetărie cu magiun de Topoloveni - și va crea cu ajutorul invitaților o atmosferă de sărbătoare pentru ei. Vedetele invitate vor veni cu copiii lor, pentru a le aduce micilor gazde jucării. De asemenea, vor împărtăși din experiența lor de părinte cum îi învață pe copiii lor să facă diferența între ”a mânca” și ”a se hrăni”, cu ce dulciuri sănătoase le place copiilor lor să-i răsfețe și care sunt cele mai bune sfaturi de alimentație sănătoasă pentru copii primite/citite vreodată.

Citeşte şi: Ministerul Turismului a pus frunza pe magiunul de Topoloveni. Ascultă aici IMNUL MAGIUNULUI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel