EXCLUSIV  Darius Vâlcov: ”Liviu Dragnea m-a rugat”. Culise din Guvern

Darius Vâlcov a dezvăluit, într-un interviu acordat pentru DCNews, care a fost motivul pentru care s-a alăturat echipei guvernamentale. 

Darius Vâlcov a declarat că implicarea sa în activitatea de guvernare a României a venit ca urmare a unei solicitări din partea președintelui PSD Liviu Dragnea. 

"A fost o solicitare a președintelui Liviu Dragnea care mi-a spus foarte clar mie, dar și echipei cu care am lucrat de-a lungul timpului, care sunt țintele pe care le urmărește în patru ani de zile, ce dorește să facă cu această țară și ne-a plăcut atât de mult perspectiva încât zi de zi, lună de lună, în 2016, am lucrat cu specialiști astfel încât să scoatem un program care să poată fi realizat, să dea românilor acea speranță, acea încredere că lucrurile se pot schimba după 30 de ani de zile și mai mult decât atât el să fie viabil și să poată fi pus în practică. Iar ceea ce se întâmplă în ultimii doi ani nu arată doar că este viabil ci și faptul că am fost precauți și de fiecare dată mai bine lăsăm de la noi și nu mergem așa cum arătau calculele hârtiei în sensul în care creșterea economică putea fi mult mai mare decât cea pe care noi am anunțat-o de 5,5, creșterea Produsului Intern Brut putea fi mult mai mare. Noi am anunțat pentru 2019 un PIB de 946 de miliarde în 2016, iar în acel moment toată lumea spunea că e imposibil. Astăzi, în 2018, suntem la 965 de miliarde, cu un miliard sub cât ne-am angajat în 2019 și economia va crește într-un ritm accelerat pentru că am deblocat o parte din mecanismele care au fost blocate zeci de ani de zile, iar o parte urmează să le deblocăm în perioada imediat următoare și putem discuta parteneriate public-private de orice tip de investiții", a declarat Darius Vâlcov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel