Dans și muzică în Sun Plaza, pentru campania "Cu o carte schimbă o viață"

world_vision
world_vision

World Vision Romania organizează, sâmbătă, 27 aprilie, în Sun Plaza un spectacol pentru toate vârstele și gusturile, care face parte din cadrul campaniei "Cu o carte schimbă o viață", desfășurată de fundație de aproape două luni. Toți cei prezenți în Sun Plaza vor cânta și vor dansa alături de prietenii și voluntarii World Vision Romania, care încearcă să promoveze lectura și să tragă un nou semnal de alarmă asupra nevoii de carte în școlile din mediul rural. 

Formația de copii Colinda, trupa de clovni Gadilicea, Nony Borsan, și Andrei Popa se numără printre invitații fundației în Sun Plaza, care vor cânta și vor dansa între orele 16.30 și 18.30.

Prin campania Cu o carte schimbă o viață, World Vision Romania și-a propus să strângă cel puțin 15 000 de cărți de beletristică, enciclopedii și lucrări de specialitate, pentru cele 53 de comunități rurale în care fundația este prezentă.

Primele evenimente din această serie s-au desfășurat pe 20 aprilie - Biblioteca din parc - și pe 23 aprilie - Flash Mobul din parcul Kiseleff.

Toți cei care doresc să contribuie la campanile pot face donații financiare pe site-ul organizației, în secțiunea dedicată campaniei - http://www.worldvision.ro/cartipentrucopii.php sau pot dona cărți în librăriile partenere din București - librăria Cărturești (Verona, Muzeul Țăranului Român, AFI Palace Cotroceni), librâria Mihai Eminescu din Piața Universității și librăria Bastiliei din Piața Romană. Campania se încheie în 31 mai 2013. Cărțile colectate, precum și cele achiziționate cu ajutorul donațiilor on-line vor fi dăruite elevilor din școlile vizate de program, la începutul lunii iunie.

Programul complet al evenimentului:

16.30 - Bine ați venit - cuvânt World Vision Romania pe tema Cărțile pot schimba viața copiilor

16.35 - 16.45 Dansul 2% - formația de copii Colinda

16.50 -17.05 - Recital muzica pop - Andrei Popa

17.10 - 17.40 - Cântece și dansuri populare - copiii de la Colinda

17.45 -18.00 - Recital muzica pop - Noni

18.00 - 18.30 - Moment artistic Trupa de clovni Gâdilicea

World Vision Romania face parte din parteneriatul World Vision International prezent în aproape 100 de ţări din întreaga lume. În 23 de ani de prezență în România am desfășurat programe pentru mai mult de 350.000 de copii și adulți, în 77 de comunități cu 394 de sate din 8 județe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel