Dan Barna, cercetat de DNA. Alex Coita: Problema este electoratul USR. Ei ce fac acum, dacă liderul e penal?

Florin Răvdan / 22 oct 2019 / 23:32 Salveaza PDF Comentarii
Dan Barna/ foto Agerpres
Dan Barna/ foto Agerpres

Alex Coita a făcut mai multe comentarii cu privire la dosarul în care este cercetat liderul USR, Dan Barna, privind o posibilă fraudă cu fonduri europene. 

"Se reclamă anumite nereguli, există un denunţ, o ordonanţă iniţială prin care procurorii constată că există suspiciunea rezonabilă privind săvârşirea unei infracţiuni. Vă spun omeneşte, nu sunt expert în justiţie, reiese din acele documente că ar fi vorba de nişte nereguli. Dacă e să ne raportăm strict la acest dosar, nu suntem săraci din cauza lui Dan Barna, dar nu eram săraci nici din cauza dosarului DGASPC al lui Dragnea. Eu l-am apărat pe Dan Barna când a apărut investigaţia RISE, nu pentru că îmi este simpatic, ci pentru că nu mi se pare normal ca astfel de dosare să se creeze în momente atât de importante cum sunt campaniile electorale, mai ales că e o chestiune veche. Nu minimalizez, dar trebuia instrumentat de atunci. Mie îmi displace ingineria asupra clasei politice. Faptul că această clasă politică nu mai este una naturală, ci una făcută în seră, cu aditivi, pesticid, sunt stârpite anumite buruieni, este pus îngrăşământ sub anumite plante ca să crească mai mari. Şi atunci ne mirăm că lucrurile nu merg bine în ţara asta?", a spus Alex Coita. 

Ce se întâmplă cu electoratul USR

 

"Problema nu e Barna aici, el e un cetăţean, dacă a comis o infracţiune chiar mă aştept ca autorităţile să îl judece. Problema este electoratul USR, mulţi dintre ei tineri, oameni care au avut o viziune simplistă asupra ţării în care trăim, pe care am avut-o şi eu când eram ca ei. Problema e ce faci cu ei, când ei au ieşit în stradă, au înjurat PSD şi acum liderul lor e la un pas de a fi penal. Ei îşi vor pierde speranţa şi se vor retrage, nu vor mai vota?", a concluzionat Alex Coita la Antena 3.

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25