Dâmbovița: O femeie a fost atacată de râs

femeie_ras
femeie_ras

În județul Dâmbovița, nu atacă numai urșii. O femeie din comuna Bezdead, în vârstă de 77 de ani, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, pentru vaccinul antirabic, după ce a fost atacată de un râs.

După evenimentele nefericite din ultima perioadă în care doi oameni au fost uciși de urși, iar mai multe animale au căzut pradă atacurilor lor nocturne, o bătrână de 77 de ani acuză că a fost atacată de un râs. Femeia susține că în timp ce se afla la cules de nuci într-o grădină a fost atacată de un animal sălbatic care s-a repezit la fața ei. Reacționând destul de rapid, femeia a reușit să-și acopere fața cu mâinile, astfel felina nu a reușit decât să-i provoace câteva zgărieturi.

”M-a zgâriat pe mâini. Am vâzut ceva, era ca o pisică dar mai mare. Am vorbit cu bărbatul meu şi am ajuns la concluzia că era râs”, a declarat femeia, citează tvpartener.ro.

Speriată de ceea ce i s-a întâmplat, femeia a mers la Spitalul Județean pentru a i se administra vaccinul antirabic, ser antitetanic și ser antirabic.

Acesta este primul atac al unui râs asupra unui om din ultimii 20 de ani, după ce un turist a aflat în zona Padina-Peştera a fost atacat de o astfel de felină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel