Daea, către Gorghiu, în direct: ”Eu n-am spus că sunteți proastă. Sunteți cum sunteți”. Replici acide

Gorghiu - Daea
Gorghiu - Daea

Petre Daea și Alina Gorghiu s-au contrat puternic la B1 TV. 

Alina Gorghiu l-a întrebat pe ministrul Agriculturii dacă i-a priit că a fost cu Liviu Dragnea la emisiunea ”Viața Satului” de la TVR și dacă a simțit că a adus un aport scorului PSD. Liberala s-a enervat în timp ce-și prezenta acuzațiile și l-a întrebat pe ministru: ”Înainte să aveți arta cunoașterii și cu mine, vă întreb la modul foarte serios, vi se pare decent ca un ministru să facă propagandă de partid două emisiuni în plină campanie electorală la TVR, instituție publică? Și, înainte să-mi țineți lecții despre ingineria dvs., vă rog să-mi răspundeți cu da sau nu, pentru că ne țineți de 25 de minute aici.”

Petre Daea i-a replicat imediat: ”Nu, eu nu vă țin pe dvs., ci dvs. mă țineți pe mine, pentru că eu am treabă, dvs. n-aveți treabă”. 

În timp ce încerca să răspundă, Alina Gorghiu l-a acuzat că a mers ”de mânuță” cu Liviu Dragnea la TVR ca să mintă electoratul. 

Petre Daea i-a răspuns: ”Nu, nu, Daea nu minte. Numai puțin, că văd că aveți poftă de vorbă dvs. în fiecare seară, sunteți analist politic, rămâneți analist politic că vă șade bine acolo în poziția asta. Iar un ministru al Agriculturii trebuie să se ducă la ”Viața Satului” și să vorbească despre agricultură.” 

Replicile au continuat: 

Gorghiu: Partea cu bunul simț vă lipsește, în rest sunteți cu de toate uns. (...) Dacă vi se pare că e normal ca oamenii să afle că s-au făcut raportări false... 

Daea: Nu s-a făcut nicio raportare falsă. Habar n-aveți, nu cunoașteți... 

Gorghiu: Sigur, dvs. aveți arta cunoașterii, toată lumea este proastă. 

Daea: Nu, n-am spus că sunteți proastă, dvs. sunteți cum sunteți, eu nu vă spun cum sunteți. Dvs. Sunteți așa cum sunteți. Puteți să stați până mâine acolo, că tot nu înțelegeți despre ce este vorba. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel