Dacă ești Săgetător, fii atent la ASTA. Un NOU început, schimbări majore. Simulescu: Nu lăsați săptămâna să treacă!

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021. Daniela Simulescu, previziuni pentru SĂGETĂTOR.

Astrologul Daniela Simulescu a făcut previziunile pentru Săgetător, în săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie. 

”Nu știu ce faceți că săptămâna ce vine sunteți protagoniști și chiar aveți nevoie. Acum, e o săptămână pentru noi începuturi, de voi depinde unde. Un început cu un loc nou de muncă, o decizie legată de relația în care vă aflați, o decizie legată de casa în care locuiți, o decizie legată de relațiile pe care le aveți cu familia, o decizie legată de modul în care vă îmbrăcați și să nu uităm că luna nouă în casa întâi are legătură și cu sănătatea. Poate începeți să faceți niște investigații, nu vă mai este atât de teamă, poate găsiți oamenii necesari să vă ofere încredere, curaj, de asemenea să știți că în săptămâna ce urmează veți fi buni la a=i împinge pe alții din spate. Dacă simțiți că cineva din familie nu se mișcă atunci faceți voi ceva în acest sens. Dacă ar fi să vă dau un sfat, sau un sfat din partea astrelor, ceva nou, orice chichiță, absolut orice. O șuviță dată dintr-o parte în alta, un cercel pe care nu l-ați mai purtat de mult timp, supermarketul pe care în frecventați, schimbați ceva, orice schimbare vă este prielnică pentru că aveți încrederea necesară și că o să iasă indiferent ce faceți. Este o săptămână bună să vă apucați și de sport, să faceți diferite activități, e o săptămână bună în care să învățați, dar să fiți și învățați, o săptămână bună de călătorii. Trebuie să faceți ceva nou, nu lăsați săptămâna să treacă fără să nu faceți ceva nou”, a declarat astrologul Daniela Simulescu.

AFLĂ MAI MULTE DIN VIDEO:  

Pe 4 decembrie, ultima eclipsă din 2021. Semnal puternic pentru următoarele șase luni!

Pe 4 decembrie, avem ultima eclipsă a anului 2021. Este vorba de Eclipsa de Soare/Lună Nouă în Săgetător. O zi bună pentru intenții, dar sextilul cu Saturn ne cere cumpătare sau mai bine zis maturitate.

Imaginează-ți trei corpuri cerești (Soare-energia conștientă, Luna-emoțiile, Mercur-planul mental) toate în semnul încrederii, speranței, moralității, filosofiei, expansiunii. Evenimentul acesta poate fi începutul unui nou capitol în viața noastră. Indiferent de ce se întâmplă acum în lume. Și totul va porni de la regăsirea credinței. Și când spun asta nu mă refer la apartenența unei religii, ci la credința interioară. Fără ea nu putem face nimic. Când o avem, ajungem pe cele mai înalte culmi, precizează astrologul Daniela Simulescu. .

Citește mai multe aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel