EXCLUSIV  Dacă ești în zodia Fecioară, mare atenție în perioada 3 - 9 octombrie: Nu luați decizii! Mercur și-a oprit astăzi retrogradarea în semnul vostru

foto pexels
foto pexels

Nu e un moment deloc bun pentru a lua decizii pentru nativii Fecioară. 

”Mercur și-a oprit retrogradarea în semnul vostru astăzi. Parcă respirați niște aer curat și oamenii par mai serioși în jurul vostru și voi sunteți mai așezați. Dar, cu opoziția lui Neptun cu Mercur, v-aș zice să nu luați decizii importante în săptămâna ce urmează, să-i lăsați pe alții să ia decizii și să nu-i certați că nu au luat decizia cea bună. În săptămâna 3 - 9 octombrie, cu cât vreți voi să luați deciziile, cu atât veți greși. Și vouă nu vă place să greșiți!  

Luna Plină se petrece pe axa 2 - 8 pe casele financiare. Undeva, va trebui să faceți unele cheltuieli prin care vă veți simți neputincios, slăbit, epuizat. Banii, chiar dacă ați fi vrut să faceți altceva cu ei, cumva și-au găsit alt destinatar, altă destinație. Nu vă place, nu vă convine, dar mai apar și cheltuieli. V-aș recomanda să faceți cheltuieli și pentru voi.

Marte în casa a zecea în careu cu Neptun nu-mi place, pentru că vă va determina să faceți lucrurile în felul vostru și să vă treziți în situații în care nu vor ieși lucrurile așa cum ați fi dorit. Aveți mare grijă la discuțiile cu șefii, să aveți totul notat pe o hârtie, să aveți dovadă. Nu faceți ceva până nu v-au dat acordul. Va fi foarte greu în zilele ce urmează cu orice autoritate din viața voastră pentru că nu vă place deloc să vi se spună ce să faceți” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru nativii Fecioară, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânal, pentru perioada 3 - 9 octombrie 2022. 

Vezi mai multe previziuni în video: 

Horoscop octombrie 2022: Prima parte a lunii, zguduitoare pentru trei zodii

În luna octombrie, din punct de vedere astrologic, nu sunt eveniment foarte importante, dar vor fi unele care lasă urmări. ”Prima parte a lunii va fi mult mai zguduitoare pentru nativii care au marcaje cardinale, respectiv Berbec, Balanță și Capricorn. A doua parte a lunii va fi foarte importante pentru cei care au marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător” avertizează astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu.

În 2 octombrie, Mercur își va opri retrogradarea în Fecioară. ”Și nu o face în mod plăcut, ci printr-o oarecare opoziție cu Neptun” spune Daniela Simulescu. 

În 9 octombrie, urmează Luna Plină în Berbec. ”Aici putem rupe brusc, să răbufnim, să ne războim. Luna Plină rupe, străpunge, renunță. Și pentru că vorbim de Berbec, vorbim de furie, iar Marte se pregătește să retrogradeze, deci este o încărcătură la nivel personal și mondial extraordinară. Aici aș fi mai atent la situațiile conflictuale de acasă, nu le-aș hrăni, nu le-aș da apă la moară” atenționează Daniela Simulescu. 

În 11 octombrie, Mercur se întoarce în Balanță. Cât a fost în Fecioară, sub aripile lui Neptun, nu a fost bine. Intrarea în Balanță ne mai dă o gură de aer, spune astrologul. 

În 23 octombrie, Soarele și Venus se duc în Scorpion și ne zic: ”mai stați și pe acasă”.

În 25 octombrie, ”este un moment extraordinar, cu o Lună Nouă în Scorpion și o Eclipsă Parțială de Soare. Luna Nouă nu este cel mai negru lucru de pe planetă, e momentul în care avem un început” Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel