CV Tudor, revoltat de Oana Roman: Trăieşte pe spinarea tatălui. Vezi ce răspuns a primit

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, un contestatar aprig și declarat al eutanasierii câinilor fără stăpân, a reacționat dur la adresa Oanei Roman şi a actriței Rodica Popescu-Bitănescu, care s-au declarat pro-eutanasiere, luni, la emisiunea "La Măruţă".

"Îmi e ruşine să fiu român, spun cu mâna pe inimă si durere. Apar tot felul de ţoape. Oana Roman e zero în faţa mea, trăieşte pe spinarea tatălui, Rodica Popescu-Bitănescu nu era bună nici de liftieră, ce actriţă e ea? Ele îşi dau seama ce spun la televizor?", a spus Corneliu Vadim Tudor, care a sunat echipa show-ului de la Pro TV, citează click.ro.

Ce i-a răspuns Oana Roman lui Vadim

Oana Roman, într-o postare pe pagina sa de socializare, a ținut să facă o precizare, privind sursele sale de finanțare.

 "Dragii mei se anunţă o perioadă frumoasă dar şi încărcată pentru mine! Pe lângă faptul că trăiesc poate cea mai frumoasă perioadă a vieţii mele pentru că aştept un copil mult dorit, îmi văd în continuare de drumul şi cariera mea! Deşi un «mare intelectual» m-a acuzat că am trăit mereu pe spatele tatălui meu, eu muncesc de la 22 de ani! Mă întreţin singură şi pe lângă asta îmi ajut şi familia! E o mare mândrie pentru mine că pot face asta şi consider că independenţa mea financiară este una din cele mai mari realizări ale mele", a scris Oana pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel