Curvele românce din Spania au ajuns muritoare de foame

curve
curve

Altădată raiul prostituatelor de mâna a doua, strada Caminas - la "Portocali" cum o ştie toată suflarea masculină din Castellon - este acum un loc dezolant. Este, parcă, o poartă spre un tărâm al deznădejdii şi sărăciei, unde chipul hâd al traiului mizer, dus de azi pe mâine, este ferchezuit cu pomezi ieftine şi învăluit în miresme neînţelese.

[caption id="attachment_100210" align="alignleft" width="300" caption="Foto: libertatea.ro"][/caption] Povestea zbuciumului unor făpturi pribege începută într-o Românie abandonată şi rescrisă, aici, în Spania, la umbra portocalilor înfloriţi, în lumea dură a negoţului cu iubiri de împrumut, scrie libertatea.ro.

De când luna roşie sau ca de var se agaţă de cerul întuncat şi până la revărsatul zorilor, Angela (20 de ani), Monica (24 de ani), Iulia (20 de ani) şi Laura (22 de ani), singurele românce pe care le-am găsit la "treabă" pe Caminas, îşi ocupă locurile pe marginea drumului. Înghesuite în scaune, fetele urmăresc dansul limbilor de foc care le încălzesc trupurile dezgolite şi le luminează ascunzişurile sufletului. Din când în când, mai aruncă în jar câte o bucată din lemn cumpărată de la nişte ţigani care stau în zonă. Tresar de fiecare dată când luminile galbene ale farurilor maşinilor tulbură întunericul pătrunzător şi se preling pe şosea dezgolind oferta generoasă, înveşmântată strident sau decolorat.

"Suntem aici de vreo patru ani, da' foame ca acuma nu s-a existat. Am venit toate odată din Târgovişte. Ne-a adus unu' Ursu. Nu cu japca. Ştiam că trebuie să ne ardem pe bani...Da' înainte produceam... Fără 30-35 (n.r. euro) nici nu scoteam ţîţele la vedere...Îi făceam aici, printre pomi...Stăteau fraierii la rând cu euroii în mână...Acu' se moare de foame în portocali. Dacă pică vreun guşter abia dacă pot să iau de pe el cinci euro pentru un normal. Nu ne-o mai dă ăştia nici măcar la supt. E criză... Stăm toată noaptea la foc, de ne afumăm ca scrumbiile... Nu mai facem nici zece euro pe zi...Plătim lemnele astea din ce nu scoatem, declară o prostituată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel