Cum să scapi de durerile articulaţiilor cu ajutorul unor ingrediente din bucătărie. Trucul simplu pe care trebuie să-l ştii

Ulei de măsline
Ulei de măsline

Uleiul de măsline şi sarea de mare vă pot face să scăpaţi de durerile de articulaţii

Uleiul de măsline este recomandat deoarece este extras în mod natural, nu chimic. Este bogat într-un grup de antioxidanți, care, potrivit studiilor pot încetini îmbătrânirea celulelor.  Prin urmare, afecțiunile cronice care cauzează dureri articulare, cum ar fi artrita, necesită mai mult timp pentru a afecta celulele până la punctul în care suferiți durere. Uleiul de măsline este şi un bun antiinflamator

Sarea de mare oferă o cantitate bună de magneziu, potasiu, calciu, cupru și zinc. Magneziul din sarea de mare poate avea efecte benefice asupra inflamaţiilor.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci puțină sare și ulei de măsline, iar apoi poţi spune la revedere durerii articulare.

Rețeta este simplă și ușor de pregătit.

Ingrediente:

1 cană (200 ml) apă
20 linguri (300 ml) de ulei de măsline
10 linguri de sare de mare (150 ml)

Pur și simplu amestecați ingredientele până când sarea s-a dizolvat complet. Pentru a ușura aplicarea, vă recomandăm să depozitați uleiul într-o sticlă de pulverizare. Aplicaţi peste articulațiile afectate și le masați ușor timp de câteva minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel