Iată cinci trucuri
1. Dacă aţi cumpărat usturoi şi ceapă la funie, cel mai bine este să o agăţaţi undeva. Aveţi grijă să nu atingeţi peretele.
2. Dacă le-aţi cumpărat în pungi cu plasă, trebuie să le scoatem și să le lăsăm în aer liber.
3. Cel mai confortabil mod de a păstra usturoiul este să-l congelați. Atunci când îl folosiți, îl decojiţi şi îl tocați fără să-l decongelaţi.
Citeşte şi Mănâncă usturoi şi miere în fiecare dimineaţă. Rezultate miraculoase
4. În cazul cepei, nu trebuie să o îngheți niciodată întreagă, ci să o tocați înainte.
5. Ceapa de obicei germinează și se înmoaie dacă este păstrată în bucătărie. Pentru a evita acest lucru, cel mai bine este să o înfăşuraţi în folie de aluminiu. În acest fel, ceapa va rămâne proaspătă mai mult timp.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News