Cum să faci cele mai bune sarmale. Reţeta cu care nu dai greş

Ana Vasilescu / 13 ian 2020 / 08:27 Salveaza PDF Comentarii
Sarmale în foi de varză murată
Sarmale în foi de varză murată

Aşa faci cele mai bune sărmăluţe. 

Ai nevoie de următoarele ingrediente: un kilogram de carne tocată, două cepe, două linguri de bulion, o ceaşcă cu orez, sare, piper, un ou, frunze de varză murată. 

Mod de preparare

 

Se curăţă şi se toacă mărunt ceapa, apoi se căleşte. După ce observaţi că ceapa este aproape gata, adăugaţi cele două linguri de bulion şi la lăsaţi câteva minute pe foc.

Într-un bol, puneţi carnea tocată, ceapa călită, oul, orezul, condimentaţi cu sare şi piper. Amestecaţi bine. Luaţi o frunză de viţă, puneţi compoziţie şi înfăşuraţi. Procedaţi la fel cu fiecare frunză în parte.

Se pun câteva frunze de varză pe fundul oalei în care urmează să le fierbeţi. Focul trebuie să fie mediu.

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23