Cum să faci cea mai bună răcitură de Revelion. Acesta este secretul

Loredana Brumă / 29 dec 2019 / 08:58 Salveaza PDF Comentarii

Răcitura de porc nu are voie să lipsească de pe masa de Revelion. Vă prezentăm o reţetă simplă, pe gustul tuturor. 

Pentru preparare ai nevoie de următoarele ingrediente: carne cu şorici de pe picioarele porcului, usturoi, piper boabe, foi de dafin, un praf de sare. 

Mod de preparare

Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să punem carnea la fiert. Asiguraţi-vă că aţi pus apă suficientă, deoarece în timpul fierberii nu o mai putem completa. 

În momentul în care dă în clocot, se spumuieşte, apoi punem condimentele. Carnea se fierbe până când începe să se desprindă de pe os. După ce s-a răcit, se aleg oasele, apoi se strecoară. 

Citeşte şi Prăjitură cu mere. Reţetă simplă pentru Revelion

 

Lăsăm să se răcească şi zeama, apoi adăugăm în ea usturoi zdrobit. 

Se pune carnea în diferite boluri, apoi se pune zeama peste ea. Se dă la rece pentru a se închega.

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28